Soleng Ven

Vil du være ven???

At blive Soleng-Ven

 

Som Soleng-ven er du interesseret i vores projekt og ønsker at støtte os i vores aktiviteter. Du deler vores værdigrundlag og ønsker at blive inspireret af vores levemåde og kultur. Hvis i har idéer eller inspiration til os, tages det imod med kyshånd.


I vil blive informeret om vores arbejds- og hyggedage, hvor i får muligheden for at deltage, og hjælpe os med vores små projekter, som er alt lige fra renovering og vedligehold til nybyggeri og spontane påfund. Arbejdsdagene er inkl. fællesspisning.


Soleng-venner vil blive opkrævet 400,- kr. pr. voksen (18+) pr. år.


Soleng-venner bliver inviteret til 2 udvalgte fester/højtider om året, som de er velkomne til at deltage i. Arrangementerne er inkl. fællesspisning, hvor i ville kunne nyde selskabet fra Solengs beboere, lære os at kende og omvendt.


Ønsker man at blive Soleng-ven kommer man med til en af vores rundvisninger, hvor der er mulighed for at se stedet og få svar på eventuelle spørgsmål.

Tilmelding: ven@okosamfundet-soleng.dk


Ønsker en Soleng-ven at blive bobler, skal man igennem bobler processen. Denne vil man blive oplyst om når det er relevant.


Vil du som Soleng-ven besøge Soleng, giver du besked til fællesskabet på Facebook.


Vi forbeholder os retten til at sige nej-tak til folk.


Opdat. 10/2017