Hvem er vi

Mød :

Familien Sanchez

 

Vi er en lille familie på ): Thierry, Irene, Troy 6 år og Yoshua 1 år.

 

Vi ønsker at skabe et liv hvor vi kan leve bæredygtigt, gældfrit og økologisk. Grunden til at vi er med til at opstarte dette økosamfund er fordi der ikke findes nogen steder hernede (Sønderjylland) hvor man kan leve sådan og vi derfor er dem der må gå foran for at det kan ske.

 

"We must be the change we wish to see in the world." - Mahatma Gandi.

Hvem er vi...

Ønsket om frihed og fællesskaber

 

Vi er en gruppe mennesker der ønsker at komme af ræset, af med giften og leve økologiskt, leve i fælleskab, have det godt uden stress og jag, få et indholdsrigt liv uden ensomhed, sørge for at børnene har en god naturlig opvækst - og have de ældre med....

 

Familien Lausen, Sanchez, Lampe og Lund slog sig sammen om at købe gårdene Skeldevej 23 + 25 og oprettede Økosamfundet Soleng a.m.b.a., beliggende i Gammelgab ved Broager.


Sidehen er der kommet fornyede kræfter til - og mange flere er på vej.

 

Mød :

Familien Lausen & Hach

 

Vi er en familie på 4, Christian (1959), Susan (1964) Martin (1993) og Oliver (1998).

 

Har i mange år levet økologiskt og med drømmen om frihed og nærende fælleskaber. At komme ud af gæld og ikke være lønslave. Være selvforsynende så vidt muligt. Har begge haft en lang periode med stress/sygdom og sådan skal livet ikke være. Vi vil kunne leve i harmoni med tid til livet og hinanden.

 

Vi har begge fuldtidsarbejde og ønsker med tiden at komme ned i tid.

 

Mød :

Gunhild Lund

 

Jeg er Gunhild, født 1946.

Mit ønske om at leve i et fællesskab er født i 1968, hvor jeg i et par år levede i kollektiv i Hellerup med 5 venner. Nu kom tiden igen. Mine værdier er at skabe en ny type samfund til inspiration for andre. Den gamle andelstanke i et nyt perspektiv. Spiritualitet og åndsvidenskab er mine stærke ressourcer. Jeg er selvstændig igennem 21 år. Har forsket i samarbejde med jordens og himlens smukke ikke fysiske væsener. Altid haft focus på at bruge den vilde naturens "apotek".

Bor ikke på Soleng, men har været med til at starte op.
Gunhild har sin andel til salg.

 

 

Mød :

Familien Lampe

 

Vi er : Lara, Mira, Milena, Noah og Merle.

 

Jeg har altid drømt om at bo på en mere naturlig måde f.x  hus af ler, selvforsyning og tættere med naturen. Det er simpelthen min drøm der går i opfyldelse ...

 

 

Mød :

Familien Helding Gandrup

 

Jakob, Camilla, Elias og Mynthe


Soleng er for os: at gøre livet muligt.


Vi drømmer om at skabe et liv i balance med tid til familie, fællesskab, en tilværelse tæt på naturen og frihed.

- og det tror vi på kan blive en realitet ved at udvikle os sammen i et sådant fællesskab som ynder det samme, og lære gennem nære relationer. Hvilket giver enormt god mening for os.

 

Mød :

Familien Jung

 

Vi er fire: Trina (1986), Janis (1985), Malia (2015)

og lille Ida (2017).


Drømmen om at leve i et Samfund med økologiske og spirituelle idealer har vist os vejen til Økosamfundet Soleng. Vi voksne er født og opvokset i Tyskland og har boet i Danmark i nogle år, Malia er født i Danmark. Vi har afprøvet forskellige måde at leve på - i storbyen, fællesskab, alene,  på rejser, med og uden el og vand og andet. Men nu kan vi mærke at det er ved tiden for at være med til bygge noget op hvor vi kan slår rødder. Et samfund hvor vi kender og støtter hinanden, hvor vi deler vores ting og færdigheder, hvor vi har plads, tid og lyst til at være sammen med vores børn, hvor vi kan være os selv og meget mere!

Familien Jung har valgt nye græsgange og er på vej ud. De har deres andel med hus til salg.


Mød :

Familien

Severin Craighton

 

Vi er en lille familie på 3, Maili (1990), Jesper (1990) og vores søn Eddie (2015).


Efter at være blevet forældre, ønsker vi at kunne give vores søn (og kommende børn) en naturlig opvækst fyldt med leg, fællesskab og kærlighed. Ikke mindst ønsker vi at vores børn får sunde råvarer og at de lære, hvor tingene vi spiser kommer fra. Den alternative livsstil Soleng byder på kan give os alt dette. Her får vi lov til at være en del af et fantastisk fællesskab fyldt med inspirerende og vidunderlige mennesker, med plads til udfoldelse og forskellighed.

 

Mød :

Familien Pihl

 

Vi er en familie på 4, Claus, Maria, Fenja og Birk.

Flyttede til Soleng august 2019.

Mere info på vej...